Verkopen aan Mercedes-Benz Certified, da’s zeker

Overname van uw Mercedes-Benz, in alle vertrouwen.

U wilt uw huidige Mercedez-Benz verkopen? Dan gaat u natuurlijk voor een uitstekende deal.
Als een Mercedes-Benz Certified partner uw wagen overneemt:
Image

Topdeal voor uw Mercedes-Benz.

U wilt uw huidige Mercedes-Benz graag van de hand doen, natuurlijk het liefst voor een correcte prijs. Bij Mercedes-Benz Certified bekijken échte professionals hoeveel uw voertuig waard is, en daarbij houden ze rekening met alle aspecten (bv. leeftijd, kilometerstand en status van de carrosserie). Zo bent u zeker dat u altijd een topdeal ontvangt.


Eenvoudige transactie.

Eén afspraak met uw Mercedes-Benz Certified partner en u kent meteen alle voorwaarden van de overname van uw Mercedes-Benz. De afhandeling van de verkoop gebeurt binnen de kortst mogelijke termijn, zonder administratieve rompslomp


Vertrouwen is de basis.

Als u onderhandelt, doet u dat graag in alle vertrouwen en met een gerust gemoed. Zeker wanneer het over het financiële transactie gaat. Ga daarom in zee met een Mercedes-Benz Certified partner wanneer u uw Mercedes wil overlaten. Zo bent u zeker van een correcte overeenkomst, in alle transparantie.

Ja, ik heb interesse in een overname door Mercedes-Benz Certified.
Vul hier uw gegevens in, en uw Mercedes-Benz Certified partner belt u terug wanneer het u past.

Liever meteen al een eerste inschatting van de overnameprijs van uw wagen? Dat kan makkelijk via onze overnamecalculator.
De volgende foutmeldingen hebben zich voorgedaan:
Ik ben bereikbaar
Anti-Spam-Code